(VIDEO) Reglări de conturi la Orhei: Un tânăr a fost bătut și răpit. Agresorul riscă 10 ani de pușcărie

Autor: , in Actualitate / Social / 8 februarie, 2021, 16:25

Un tânăr de 22 de ani a fost bătut cu bestialitate, apoi răpit. Incidentul s-a produs la data de 4 februarie, în satul Seliște din raionul Orhei. Agresorul a fost reținut pentru 72 de ore.

Polițiștii din Orhei au fost alertați de către un tânăr de 22 de ani, originar din satul Seliște raionul Orhei, pe faptul că în urma unui conflict verbal cu un cunoscut ar fi fost bătut și urcat cu forța în automobilul agresorului.

„În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii din Orhei, au stabilit că, tânărul a consumat băuturi spirtoase împreună cu încă doi prieteni, iar ca urmare între partea vătămată și unul dintre bărbați, s-a iscat un conflict verbal care a degenerat în bătaie.
Agresorul de 26 de ani, folosind o bâtă baseball din lemn, i-ar fi aplicat mai multe lovituri peste diferite părți ale corpului tânărului de 22 ani, ca mai apoi partea vătămată să fie urcată și transportată cu forța în portbagajul autoturismului până la margine de sat”, a menționat Inspectoratul de Poliție Orhei.

Astfel, pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru „răpire de persoană”, iar suspectul au fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit legii penale, persoanele vinovate se pedepsesc cu închisoare de până la 10 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X