A furat dintr-o locuință 7.000 de lire sterline și 3.000 de euro, apoi a ascuns banii în podul casei. Bărbatul riscă închisoare de la 5 la 10 ani

Autor: , in Social / 12 februarie, 2021, 16:42

Un bărbat riscă să stea după gratii până la 10 ani, după ce a sustras bani dintr-o locuință. Acesta și-a recunoscut vina. Incidentul a avut loc la data de 10 februarie, într-o locuință din Brînzenii Vechi, raionul Telenești.

Polițiștii fiind alertați de proprietar, care a comunicat că, la aceeași dată, revenind acasă din ospeție, a observat urme de pătrundere în casă prin geam, dar și că i-au fost sustrase mijloace financiare.

În urma acțiunilor speciale de investigații întreprinse de către polițiștii din Telenești, suspectul a fost identificat. Acesta este un tânăr de 26 de ani, originar din satul Brînzenii Vechi, raionul Telenești.

La fața locului, polițiștii au stabilit că suspectul a pătruns în casă prin forțarea geamului, de unde a sustras bani în sumă de 7.000 de lire sterline și 3.000 de euro.

Banii ulterior, au fost depistați de către polițiști, ascunși în podul casei bănuitului. În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina.

Aceasta este la prima abatere de la lege și este cercetat în stare de libertate pentru furt, având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt în proporții mari, care, conform legislaţiei în vigoare, se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 10 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X