(FOTO) Două camioane au rămas blocate în zăpadă la intrarea în Bălți

Autor: , in Social / 12 februarie, 2021, 16:10

Două camioane au rămas blocate vineri, 12 februarie, la intrarea în municipiul Bălți. În urma intervenției a serviciilor speciale, traseul a fost curățat, iar circulația a fost reluată.

„La intrarea în municipiul Bălți, din partea raioanelor Glodeni și Fălești pe traseul M-14, km 137 (cerc Glodeni), în zăpadă au fost blocate 2 camioane, care împiedicau la trafic rutier. Echipajul ANTA, aflat în serviciu pe traseul dat, a intervenit în limita posibilităților și a apelat serviciile care se ocupă de curățarea drumurilor, pentru direcționarea către acest segment al traseului a tehnicii speciale de deszăpezire”, a anunțat Agenția Națională Transport Auto.

În scurt timp, porțiunea traseului menționată a fost curățată, iar traficul rutier reluat.

În perioada 12-18 februarie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis Cod galben de schimbare bruscă a vremii. În legătură cu pătrunderea maselor de aer rece de origine arctică, în perioada 12-18 februarie temperatura aerului noaptea treptat va scădea de la -8..-13°C până la -14..-19°C, spre sfârșitul perioadei la nord până la -20..-22°C, iar ziua va scădea până la -8..-13°C.

Pe 12-13 februarie vântul va prezenta intensificări de până la 17-22 m/s. Pe drumuri se va semnala ghețuș.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X