Reacția lui Năstase, după ce Gligor l-a acuzat că s-ar lăsa folosit de Plahotniuc: „Un nimeni care nu știe ce înseamnă Plahotniuc”

Autor: , in Actualitate / Politic / 12 februarie, 2021, 14:17

Președintele Platformei DA, Andrei Năstase, a venit cu o replică dură la adresa liderului grupului de inițiativă al Partidului Schimbării, Ștefan Gligor, care l-a acuzat pe primul că s-ar lăsa folosit de Plahotniuc în acțiunile privind votarea unui Guvern.

Într-o live pe Facebook, Năstase l-a numit pe Gligor „nemernic” și „nimeni” căruia „nu merită să-i pronunț numele”.

„Un nemernic care insistă pe o prostie cât este el de mare. El nici măcar nu știe ce debitează. El niciodată nu a avut de suferit de pe urma lui Plahotniuc. El nu știe cine este Plahotniuc în realitate. Nu știe de ce este în stare Plahotniuc. Acest nimeni nu știe măcar un gram din cât a suferit de familia mea din cauza lui Plahotniuc”, a declarat Andrei Năstase.

Reacția lui Năstase vine după ce Gligor a afirmat că Mariana Durlșteanu „e o candidatură falsă, menită să pună presiune pe Maia Sandu”, iar „candidatul de compromis este Andrei Năstase”, care se lasă „folosit a doua oară de Plahotniuc.

„Durleșteanu e o candidatură falsă menită să pună presiune pe Maia Sandu să înainteze o persoană „de compromis”, una de serviciu agreată cu socialiștii și resturile subordonate lui Plahotniuc. Numele candidatului „de compromis” este Andrei Năstase. Năstase s-a lăsat odată folosit de Plahotniuc în epopeea cu moțiunea de cenzură și a jucat rolul unui instrument de șantaj împotriva lui Dodon. Istoria cu moțiunea de cenzură s-a terminat cu venirea lui Plahotniuc și Șor în noua majoritate parlamentară alături de PSRM și o lovitură gravă de imagine pentru PPDA”, a comentat Gligor.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X