Șefa Centrului Perinatal din cadrul Spitalul Raional Ceadîr-Lunga a decedat din cauza complicațiilor COVID-19

Autor: , in COVID-19 / Social / 15 februarie, 2021, 17:12

Încă un lucrător al sistemului medical s-a stins din viață din cauza infecției Covid-19. Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” a anunțat despre decesul Antoninei Manastîrli, șefa Centrului Perinatal din cadrul Spitalul Raional Ceadîr-Lunga.

Reprezentanții USMF au precizat că Antonina Manastîrli și-a dedicat întreaga viață sistemului național de sănătate și pacienților.

„Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a Antoninei Manastîrlî, șefa Centrului Perinatal din cadrul Spitalul Raional Ceadîr-Lunga, care a decedat din cauza complicațiilor COVID-19. A fost un model de profesionalism și de responsabilitate, consacrându-și întreaga viață sistemului național de sănătate și pacienților. Veșnică amintire!”, se menționează în mesajul instituției.

Decesul urmează a fi confirmat și de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

În Republica Moldova, de la începutul pandemiei au fost înregistrate 170.186 de cazuri COVID-19. Din numărul total, 157.427 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 3.651 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X