Încă 17 moldoveni care se tratau de COVID-19 au decedat. Printre victime sunt și doi medici

Autor: , in COVID-19 / Social / 16 februarie, 2021, 18:37

17 pacienți bolnavi de COVID-19 au murit în ultimele 24 de ore în Republica Moldova. Bilanțul deceselor înregistrate de la începutul pandemiei în țara noastră se ridică marți, 16 februarie, la 3.678 de victime.

Printre victime se numără și doi lucrători medicali.

Detalii despre victime:

Deces 3662: Femeie de 83 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: insuficiență renală, cardiopatie mixtă.

Deces 3663: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 3664: Femeie de 68 ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, cardiopatie, obezitate.

Deces 3665: Bărbat de 67 ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți. Comorbidități: insuficiență cardiacă, anemie, edem cerebral.

Deces 3666: Bărbat de 52 ani, din r-nul Telenești. Internat la SR Telenești. Comorbidități: ciroză hepatică, bolă ischemică a cordului.

Deces 3667: Femeie de 41 ani, din r-nul Telenești. Internată la SR Telenești. Comorbidități: obezitate, diabet zaharat, insuficiență poliorganică.

Deces 3668: Femeie de 57 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3669: Femeie de 71 ani, din r-nul Ialoveni. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, schizofrenie paranoidă.

Deces 3670: Bărbat de 71 ani, din r-nul Cimișlia. Internat la SCR. Comorbidități: encefalopatie cerebrală mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 3671: Bărbat de 68 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: hipertensiune arterială, pancreatită cronică.

Deces 3672: Femeie de 81 ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3673: Femeie de 74 ani, din r-nul Glodeni. Internată la SCM Gh. Paladi. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă.

Deces 3674: Femeie de 64 ani, din r-nul Anenii Noi. Internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 3675: Femeie de 77 ani, din r-nul Rîșcani. Internată la IF Chiril Draganiuc. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială.

Deces 3676: Bărbat de 47 ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți. Comorbidități: anemie cronică, hipertensiune arterială, polichistoză renală.

„Deces 3677: MSMPS anunță despre trecerea la cele veșnice a dnei Georgeta Răileanu de 72 ani, care activa în calitate de medic imagist la Penitenciarul nr. 16. Dna Răileanu a fost internată la Spitalul de Stat, pe data de 1 februarie. Regretăm nespus pierderea dnei Răileanu, care s-a dedicat sistemului medical cu responsabilitate, profesionist și dedicație. Exprimăm sincere condoleanțe familiei și colegilor. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Deces 3678: Sistemul medical este profund îndurerat de pierderea domnului Grigore Bazarnîi, de 82 ani, care activa în calitate de medic la Sanatoriul Preventoriu ”Constructorul”. Domnul Bazarnîi a fost internat la SCM ”Sfânta Treime”, pe data de 29 ianuarie. Suntem alături de familia îndurerată. Să-i fie țărâna ușoară”, se arată în mesajul Ministerului Sănătății.

Până la ziua de azi, 83 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Vezi și: În ultimele 24 de ore au fost realizate 3.252 de teste COVID-19, dintre care aproape o treime sunt pozitive

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X