Stație nouă în locul unei cafenele, în urma incendiului de pe strada Negruzzi din centrul Capitalei (FOTO)

Autor: , in Actualitate / Social / 17 februarie, 2021, 18:28

În locul unei cafenele care a ars în dimineața zilei de marți, 16 februarie, va fi amenajată o stație nouă. După 22 de ani, agentul economic refuză să mai activeze, mai ales că în perioada pandemiei și-a sistat temporar activitatea.

Pavilionul amplasat la staţia de aşteptare a transportului public din bd. Constantin Negruzzi 2, unde recent s-a produs un incendiu, este demolat. Acolo va fi amenajată o staţie nouă, modernă”, a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Edilul Capitalei a precizat că documentele permisive ale agentului economic care deţinea respectivul pavilion de 22 de ani, expiră în iunie, curent.

„Persoana juridică refuză să activeze în această perioadă și autorităţile municipale demolează punctul comercial, înainte de data expirării documentelor”,a menționat Ceban.

Amintim că cafeneaua amplasată într-o staţie de aşteptare a fost mistuită de flăcări. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

„Apelul la 112 a fost recepţionat la ora 05:50. La faţa locului au fost îndreptate 3 echipaje de salvatori şi pompieri. Ajunşi, angajaţii Inspectoratului au stabilit că arde o suprafaţă de 30 de metri pătraţi a unei gherete nefuncţionale. În urma arderii, nu au fost raportate victime. Incendiul a fost lichidat complet către ora 07:08”, a declarat pentru COTIDIANUL purtătoarea de cuvânt a IGSU, Liliana Pușcașu

Cauzele izbucnirii incendiului urmează a fi stabilite. Deocamdată nu se cunoaște nici valoarea pagubelor pe care le-a produs.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X