(VIDEO) Un tânăr de 15 ani a furat o mașină din Capitală pentru a se plimba. Prejudiciul a fost estimat la 100.000 de lei

Autor: , in Actualitate / Social / 17 februarie, 2021, 17:18

Oamenii legii au reținut un minor în vârstă de 15 ani, locuitor al Capitalei, pentru furtul unui automobil din curtea unui bloc de locuit de pe strada Anestiade. Polițiștii au fost alertați de proprietarul mașinii care a comunicat că i-a dispărut Mercedes-ul.

Un bărbat de 30 ani a comunicat că și-a parcat unitatea de transport în curtea blocului, iar în dimineața de 5 februarie, când a ieșit afară nu a mai gasit automobilul.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, automobilul a fost depistat abandonat pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei.

Prejudiciul cauzat proprietarului a fost estimat la 100.000 de lei.

Suspectul a fost reținut și escortat la Inspectorat. Totodată, în cadrul acțiunilor procesual penale, minorul și-a recunoscut vina, comunicând că a pătruns în automobil prin deteriorarea geamului. Ulterior, găsind cheia de rezervă, a furat automobilul cu scopul de a se plimba prin oraș.

Oamenii legii menționat că minorul nu este la prima abatere, anterior fiind cercetat pentru furt.

Minorul se cercetează penal în stare de libertate, pentru răpirea mijlocului de transport, care conform legislației în vigoare el riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X