SPPS, sesizare la Procuratura Generală. Cere investigarea modului în care au fost folosite bunurile instituției

Autor: , in Social / 18 februarie, 2021, 15:00

O sesizare la Procuratura Generală a fost depusă de Serviciul de Protecție Internă și Pază de Stat (SPPS), cerând să se investigheze cum au fost folosite anumite bunuri ale instituției, suspectând interesul personal.

Am înaintat o nouă sesizare în adresa Procuraturii la data de 17 februarie 2021. Solicităm elucidarea și stabilirea corectitudinii cazurilor de utilizare în scop personal a bunurilor încredinţate pentru exercitarea atribuţiilor funcționale (automobilele de serviciu, carduri de combustibil, reparaţia mijloacelor de transport personale etc.)”, au anunțat reprezentanții SPPS.

Totodată, SPPS își dorește investigarea cazurilor de însuşire a combustibilului alocat instituției în interes de serviciu și a altor bunuri procurate din bugetul Serviciului.

Persoanele implicate în scheme ilegale să fie sancționate conform legislației”, au precizat reprezentanții SPPS.

La sfârșitul lunii ianuarie 2021, Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS) a debutat un proces amplu de analiză a eficienței și funcționalității instituției. Totodată, Serviciul a inițiat un șir de anchete de serviciu în vederea stabilirii unor pretinse acțiuni ilegale admise în perioada anilor 2019 – 2020.

Detalii la acest subiect: Decizia prin care a fost asigurată pază deputatului PSRM Ștefan Gațcan, printre anchetele se serviciu inițiate de SPPS

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X