Șor lansează un atac dur la adresa lui Michalko: „Insultându-mă, ofensează, de fapt, 120 de mii de cetățeni”

Autor: , in Actualitate / Politic / 19 februarie, 2021, 14:49

Ilan Șor a lansat un atac dur la adresa șefului Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, după ce diplomatul european și-a manifestat îngrijorarea în legătură cu faptul că „persoane care au făcut parte la frauda bancară sunt implicate în negocieri sau procesul de decizie privind formarea Guvernului”.

Într-un live pe pagina sa de Facebook, Șor îl acuză pe Michalko de „activism care depășește eticheta diplomatică”.

„Oare domnul diplomat, care ne învață cum să trăim în conformitate cu regulile și standardele europene, nu știe că și în Europa există termenul „prezumția nevinovăției”? Să nu înțeleagă, oare, dl Michalko că, insultându-mă, ofensează, de fapt, 120 de mii de cetățeni ai țării mele care au votat pentru Partidul „ȘOR”? Ei ne-au dat voturile pentru ca noi să le rezolvăm problemele. Și asta deoarece dl Michalko și lingăii lui din Moldova nu rezolvă problemele oamenilor simpli”, se arată în reacția lui Shor.

Ieșirea lui Șor are loc după ce șeful Delegației UE la Chișinău, Peter Michalko, a declarat miercuri, în cadrul emisiunii Cotidianul LIVE, că „este îngrijorător când persoane care au făcut parte la frauda bancară sunt implicate în negocieri sau procesul de decizie privind formarea Guvernului”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X