Deși în Chișinău e gradul de alertă „Cod Roșu”, oamenii s-au înghesuit în troleibuze (FOTO)

Autor: , in Social / 23 februarie, 2021, 12:22

Marți, 23 februarie, în troleibuzele din Capitală oamenii s-au înghesuit, în ciuda faptului că e gradul de alertă „Cod Roșu”. Astăzi, au fost sistate mai multe rute de transport.

Mai multe stații astăzi erau aglomerate, chiar dacă autoritățile Capitalei au anunțat că vor suplini marți, 23 februarie, numărul de unități la linie, în special în orele de vârf, pentru a asigura cetățenii municipiului cu transport, în contextul protestului anunțat al operatorilor de transport privat.

Primăria Municipiului Chisinău, Ion Ceban, voi sunteți normali la cap??? Demisia la toți! Se închid școli și grădinițe și voi așa protejați oameni. În troleibuz erau și copii care din cauza înălțimii lor nu au fost prinși de camera! Și încă nu destul că sunt pline troleibuzele, mai aștepți încă jumătate de oră de vine unul și asta se întâmplă pe bulevardul Decebal! Ei cum Doamne nu vă stă în gât cafeaua care o serviți în mașinele de serviciu cu șofer?????”, a scris Angela Lazarenco pe pagina sa de Facebook.

Vezi și: Ambuteiaje infernale și oameni care se îmbulzesc. Cum arăta o stație din sectorul Ciocana al Capitale în această dimineață (VIDEO)

Pe teritoriul municipiului este înregistrată o creștere constantă a numărului de îmbolnăviri prin infecția COVID-19, incidența fiind înaltă cu prezența cazurilor grave și foarte grave. Anunțul a fost făcut luni, 22 februarie, în cadrul ședinței serviciilor municipale, fiind menționat că crește numărul cazurilor grave și foarte grave.

„Nu avem locuri libere în spitale – nici paturi simple, nici paturi de reanimare, chiar dacă am activat la maximum toate spațiile și paturile posibile. Mai mult, medicii și asistentele medicale și-au cedat birourile pentru a disloca paturi suplimentare în spitalele municipale. Astfel, peste 80 de paturi au fost amenajate suplimentar în spitalele municipale Covid-19”, a spus primarul Capitalei, Ion Ceban.


Primaria Municipiului Chisinau Ion Ceban voi sunteti normali la cap ??? Demisia la toti ! Se închid școli și grădinițe…

Publicată de Angela Lazarenco pe Luni, 22 februarie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X