Maia Sandu convoacă ședința CSS: Vor fi discutate mai multe subiecte, inclusiv concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău

Autor: , in Actualitate / Politic / 25 februarie, 2021, 14:08

Vineri, 26 februarie, începând cu ora 11:00, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Securitate. Anunțul a fost făcut astăzi, 25 februarie, de reprezentanții Președinției.

Potrivit unei note informative a instituției prezidențiale, în cadrul ședinței vor fi discutate mai multe subiecte, inclusiv privind concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău.

Prima ședință a Consiliului Suprem de Securitate, în noua componenţă, sub conducerea preşedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut loc la data de 26 februarie. În cadrul ședinței, șefa statului a anunțat că își rezervă dreptul de a nu invita anumiți membri ai CSS la unele ședințe, atunci când va considera de cuviință.

Maia Sandu a spus că are anumite dubii în raport cu unii membrii ai Consiliului, privind capacitatea acestora de a lua decizii corecte ce țin de securitatea statului.

În context, Maia Sandu a anunțat: „Îmi rezerv dreptul să nu-i invit la anumite discuții, atunci când voi considera că există conflict de interese sau există riscul conflictului de interese”.

Totodată, Maia Sandu a anunțat că schemele de corupție, traficul de droguri și anabolizante, defrișările ilegale, și capacitatea de răspuns la pandemia Covid-19, vor fi printre prioritățile agendei CSS din următoarea perioadă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X