Republica Moldova va beneficia de o tranșă de vaccinuri anti-COVID-19 din partea Lituaniei (VIDEO)

Autor: , in COVID-19 / Politic / 25 februarie, 2021, 14:56

Republica Moldova va beneficia de o tranșă de vaccinuri anti-COVID-19 din partea Lituaniei. Anunțul a fost făcut joi, 25 februarie, în cadrul unui briefing de presă, de ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis, aflat în vizită la Chișinău.

„Timpurile nu sunt ușoare, suntem conștienți de acest, dar prietenia trebuie să continue și în timpul pandemiei. În cadrul acestei întrevederi am discutat despre situația pandemică și situația Republicii Moldova. Lituania a fost printre acele 13 țări care au semnat scrisoare adresată Comisiei Europene în care s-a făcut solicitare de a acorda asistență țărilor din cadrul Parteneriatului Estic pentru a securitiza vaccinarea populației cât mai curând. Lituania va face tot posibilul, împreună cu alte țări, să fie posibilă vaccinarea cât mai rapidă a populației R. Moldova împotriva COVID-19”, a declarat ministrul Afacerilor Externe al Lituaniei, Gabrielius Landsbergis.

Alte 1.610 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate ieri, 24 februarie, în Republica Moldova. Astfel, bilanțul în țara noastră a ajuns la 180.150 de persoane confirmate cu virus.

Din numărul total, 163.896 persoane au fost tratate de COVID-19.

Totodată, încă 23 de persoane au decedat din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Astfel, bilanțul a ajuns la 3.846 de victime.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X