Un taximetrist din Capitală, prins beat la volan. A fugit de polițiști, dar s-a tamponat cu mașina în copac (VIDEO)

Autor: , in Social / 25 februarie, 2021, 11:51

Un șofer de taxi a ignorat cerințele polițiștilor, însă, la scurt timp s-a tamponat într-un copac. Acesta se afla în stare de ebrietate la volan.

Aproximativ la ora 04:00, pentru ignorarea indicatorului rutier „Acces interzis” la intersecția străzilor Calea Moșilor cu Ismail, a fost stopat un automobil de marcă Skoda. Conducătorul auto însă a ignorat cerințele legale ale ofițerilor de patrulare, iar la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Gheorge Coșbuc s-a tamponat într-un copac”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP).

Șoferul de 25 de ani se afla în stare de ebrietate la volan, având o concentrație de 0,29 mg/l în aerul expirat.

Acesta a fost preluat de ambulanță cu traumă la picior. La fața locului a fost solicitată și grupa accidente rutiere.

„Încă un caz de iresponsabilitate a șoferilor. Astăzi dimineață, un șofer de taxi a demonstrat încă o dată cât de iresponsabili pot fi șoferii atunci când urcă la volan băuți și nu se conformează cerințelor legale ale polițiștilor (…) Apelăm la conștiința conducătorilor auto și îi îndemnăm să nu urce la volan băuți, în același timp să curme intenția altor persoane de a urca la volan după ce au consumat alcool, astfel fiind evitate eventuale accidente rutiere”, au comentat reprezentanții INSP.

Pe numele șoferului a fost deschisă o anchetă pe faptul conducerii vehiculului în stare de ebrietate.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X