(FOTO) Peste 300 de șoferi, trași pe dreapta, pe o stradă din Capitală. Câți dintre aceștia s-au ales cu amenzi

Autor: , in Social / 26 februarie, 2021, 17:54

Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP) a anunțat vineri, 26 februarie, că au fost organizate verificări de depistare a șoferilor care au săvârșit încălcări ale regulilor de circulație rutieră. În urma controalelor, au fost întocmite 87 de procese verbale.

În dimineața zilei de astăzi, pe strada Muncești din Chișinău, a avut loc un filtru în cadrul căruia au fost depistați și sancționați conducătorii auto care s-au eschivat de la răspunderea contravențională.

„În urma controalelor au fost stopate și verificate aproximativ 320 de autovehicule, fiind întocmite 87 de procese verbale cu privire la contravenție prin intermediul sistemului automatizat și generate în format electronic, cu aplicarea punctelor de penalizare în număr de 290, iar la 8 conducători de vehicule le-au fost înmânate citaţii privind prezentarea în sediul SMDTR”, au precizat reprezentanții INSP.

Astfel, 59 de procese verbale au fost întocmite pentru depășirea limitei de viteză, 25 pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră, 5 pentru încălcarea regulilor de exploatare a vehiculului, iar 7 procese verbale au fost pentru încălcarea regulilor de înmatriculare.

„Fiecare conducător auto este obligat să respecte regulile de circulație rutieră și să-și asume răspunderea pentru încălcările comise”, au conchis reprezentanții INSP.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X