Foto: Facebook, Gheorghe Gonța

Fostul premier Ion Chicu a anunțat în această dimineață, 27 februarie, despre starea sa de sănătate. Acesta a menționat „că săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea”.

„Mă grăbesc să vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare”, scris Chicu pe Telegram.

Fostul premier îndeamnă oamenii să se protejeze.

Spre regret, spitalele din țară sunt supraaglomerare acum cu noi, pacienții cu COVID. Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira desinestătător e mare lucru, credeți-mă! Sănătate tuturor”, a conchis Chicu.

Amintim că, la data de 23 februarie, fostul premier Ion Chicu se afla internat în spital. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de către purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Republican, Marina Zibliuc.

Potrivit surselor deschide.md, Chicu ar fi internat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 și se află în secția de terapie intensivă.

Amintim că la data de 8 decembrie, a fost făcută publică informația că Ion Chicu a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Acesta a avut formă ușoară și s-a tratat la domiciliu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

  1. Domnilor de la COTIDIANUL.MD, chiar dacă Ivan Chicu se grăbeşte ceva să ne spună, acest fapt nu ar trebui ca şi voi să vă grăbiţi să ne aduceţi la cunoştinţă o aşa „ştire importantă” despre graba şi sfaturile lui, adică să-i faceţi reclamă, că vezi, ce faţă umană are individul care a „condus” un guvern catastrofă şi a încropit un buget în care n-a prevăzut nicun ban, spre exemplu – pentru vaccinuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here