Adrian Dupu, noul secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova din cadrul Guvernului României

Autor: , in Social / 1 martie, 2021, 19:47

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Diaspora – R. Moldova, Adrian Dupu, a fost numit în funcția de secretar de stat al Departamentului pentru Relația cu R. Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României.

Primăvara începe cu o nouă provocare. Mă simt onorat să preiau de astăzi funcția de secretar de stat al Departamentului pentru relația cu Republica Moldova. Mă bucur că voi avea ocazia să imi folosesc experiența pe care am acumulat-o în Republica Moldova pentru a putea pune umărul la apropierea dintre cele două state. În această perioadă dificilă pentru întreaga lume, este mai important ca niciodată ca România să fie aproape de Republica Moldova și să promoveze proiecte care să întărească relația deosebită dintre cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului.Sunt foarte multe de făcut, provocările sunt pe măsură, iar angajamentul meu va fi total. Un gând bun, astăzi, de Mărțișor, către toate doamnele și domnișoarele de pe ambele maluri ale Prutului! Vă doresc sănătate și o primăvară așa cum o doriți”, a scris Dupu pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Adrian Dupu a fost secretar de stat al Ministerului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor din România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *