Estorca bani și promitea perfectarea actelor automobilelelor ce sunt înregistrate peste hotare, apoi dispărea. Un bărbat, reținut și plasat în arest (VIDEO)

Autor: , in Social / 1 martie, 2021, 13:50

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, locuitor al Capitalei, a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de comiterea mai multor escrocherii pe teritoriul orașului Chișinău. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile.

Bărbatul, urmărind scopul dobândirii ilicite a bunurilor altei persoane, având un comportament viclean, prin inducere în eroare sub pretextul perfectării actelor şi anume a reviziei tehnice şi a asigurării a automobilelor, însușea mijloace bănești, după care dispărea fără a-și onora obligațiunile.

În cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală polițiștii au stabilit că suspectul prin intermediul rețelelelor de socializare identifica potențialele victime cu care ulterior se întâlnea și îi asigura că poate să îi ajute cu perfectarea actelor automobilelelor ce sunt înregistrate peste hotarele Republicii Moldova.

Acesta nu s-a limitat doar la însușirea banilor, dar pe un tânăr de 29 de ani pe lângă faptul că a însușit bani l-a deposedat și de automobilul BMW”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Polițiștii au acumulat probe concludente ce demonstrează vinovăția bărbatului. În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul și-a recunoscut vinovăția. Totodată este de menționat că acesta nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru huliganism.

Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, conform legislației pentru faptele comise el riscă amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 2 la 6 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *