Circulația rutieră pe strada Maria Cebotari din centrul Capitalei a fost reluată

Autor: , in Social / 3 martie, 2021, 16:11

Circulația rutieră pe strada Maria Cebotari, în perimetrul bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt – 31 August 1989, a fost reluată. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Primăriei Capitalei, menționând că decizia a fost luată pentru a decongestiona traficul rutier în zona centrală.

Serviciile municipale au demontat barierele, blocurile de beton și indicatoarele rutiere de restricționare pe tronsonul din strada Maria Cebotari. De asemenea, au fost schimbate utilitățile și remediat carosabilul în zona de intervenție.

„Direcția de deplasare pe strada Maria Cebotari este cu sens unic, de la bd. Ștefan cel Mare și Sfânt spre 31 August 1989. Anterior, primarul General, Ion Ceban, a solicitat Direcției generale transport public și căi de comunicație să ofere soluții pentru redeschidea unor tronsoane de străzi din zona centrală a capitalei, unde era restricționată circulația rutieră”, se spune într-o notă informativă a Primăriei Capitalei.

Totodată, Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS a anunțat că în rezultatul solicitărilor pe care le-a expediat, circulația pe strada Maria Cebotari, în perimetrul bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt – 31 august 1989, a fost redeschisă.

„Acest fapt va permite nu doar fluidizarea traficului, dar și comoditatea cetățenilor. În acest context, ne exprimăm recunoștința pentru buna colaborare cu Primăria municipiului Chișinău și Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP”, a anunțat SPPS.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X