Jaf la o filială a unei bănci din localitatea Mărculești: Au fost furați peste 17.000 de euro. Făptașii încă nu au fost identificați

Autor: , in Social / 5 martie, 2021, 14:37

Peste 17.000 de euro au fost furați de la o filială a unei bănci. Noaptea trecută, la ora 03:05, poliția din Florești a fost sesizată de paznicul unei instituții de învățământ, care a comunicat că în adiacentul instituției a depistat o roabă și un safeu metalic.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că safeul a fost sustras din incinta filialei unei bănci.

Ulterior, în urma măsurilor de investigație întreprinse, a fost stabilit că pe parcursul nopţii, persoane necunoscute cu cagule pe față, prin deteriorarea uşii de la intrare cu o rangă metalică, au pătruns în filiala băncii din orășelul Mărculeşti, raionul Floreşti, de unde au sustras un safeu metalic în care se aflau aproximativ 5.000 de euro, 2.000 de dolari, 10.000 de ruble ruseşti, 100 de lire sterline, 110 lei românești și 225.000 de lei moldovenești. În total, valoarea furtului depășește suma de 17.000 de euro.

La acest moment, poliția din Florești întreprinde măsuri operative în vederea stabilirii făptuitorilor și locului aflării acestora.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru furt în proporții deosebit de mari în cadrul căreia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.

Conform legii penale persoanele vinovate riscă pedeapsă cu închisoare de până la 10 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *