Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul trei mondial, a anunţat pe Twitter că nu va participa la turneul WTA de la Dubai, care va avea loc săptămâna viitoare.

Din nefericire nu mă simt bine la sută la sută la spate şi am luat decizia dificilă să mă retrag de la @DDFTennis. Am amintiri foarte frumoase de la câştigarea titlului WTA cu numărul 20 la Dubai, anul trecut, aşa că sunt dezamăgită că nu voi putea să îmi apăr titlul”, a precizat Halep, care le-a urat organizatorilor competiţiei să aibă succes.

Aştept cu nerăbdare să revin anul viitor”, a mai spus Halep.

Simona Halep a anunţat pe 23 februarie că se retrage de la turneul WTA de la Doha, care are loc săptămâna aceasta.

Pe 24 februarie, Simona Halep s-a vaccinat împotriva COVID-19, iar rapelul este programat în data de 17 martie, potrivit Agerpres.

Halep a câştigat de două ori turneul de la Dubai, în 2015 şi 2020. Anul acesta, competiţia din Emiratele Arabe Unite (7-13 martie) este dotată cu premii totale de 1.835.490 dolari. Şi liderul mondial, australianca Ashleigh Barty, a anunţat recent că nu va evolua la Dubai, din cauza unei accidentări la picior.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 COMENTARIU

  1. Acest lucru spune unlucru concret ca Vaccinul este pt reduce si mai mult din num populatiei si vor rezista cei mai sanatosi si tineri, nu in zadar Papa de la Roma a ineput procesul de reeducare a tinerilor. Toate au legatura una cu alta.Iar vaccinul este un experiment pt a ucide oameni sub masca ca oameni aveau boli croniceiata asta va fi argumentu!!!
    sa fim atenti si precauti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here