(VIDEO) Mai mulți membri ai Guvernului, în ședință la Parlament. Ciocoi: Sunt determinate resurse pentru achiziționarea a 1 milion de vaccinuri anti-COVID-19

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 5 martie, 2021, 11:56

Președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, i-a convocat vineri, 5 martie, pe prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi, secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor – Tatiana Ivanicichina, secretarul de stat de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale – Tatiana Zatîc, pentru a discuta acțiunile imediate ce urmează a fi întreprinse în vederea demarării achiziționării lotului de vaccin anticoronavirus.

Premierul interimar Aureliu Ciocoi a informat că sunt determinate resursele necesare pentru achiziționarea unui lot de circa 1 milion de doze de vaccin. În cel mai scurt timp vor demara procedurile ce se impun pentru procurarea acestora.

La ședință a participat și Viorica Dumbrăveanu, fosta ministră a Sănătății și actuala consilieră a președintei Parlamentului.

„Greceanîi a subliniat că este foarte important ca toate procedurile să fie finalizate cât mai rapid și cât mai curând să fie lansat procesul de vaccinare în masă a tuturor categoriilor de cetățeni”, se spune în nota informativă a Parlamentului.

Totodată, s-a accentuat despre necesitatea asigurării transparenței și respectării rigorilor normative la toate etapele achiziției publice.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *