Doi lucrători medicali de la Spitalul Clinic Republican au fost răpuși de COVID-19. Detalii

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 6 martie, 2021, 13:43

Sistemul medical al Republicii Moldova a înregistrat încă două pierderi. Este vorba despre doi angajați ai IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” care au decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

Alla Bantiuc în vârstă de 62 de ani a decedat la data de 5 martie, din cauza infecției COVID-19.

Cu regret mai anunțăm un deces al colegei noastre, doamnei Alla Bantiuc, asistentă medicală din Secția Chirurgia Toracică, care ultimele luni a activat în Departamentul COVID – 19. Și doamna Alla a pierdut lupta cu noul tip de Coronavirus în data de 5 martie, la vârsta de 62 de ani. Aducem sincere condoleanțe familiei, colectivului în care a activat. Noi am pierdut o persoană, care a fost nu doar o colegă, ci și o prietenă adevărată, o mamă. Doamna Alla a fost un om deosebit, blândă, bună la suflet, înțelegătoare. Drum lin spre cer, dragă colegă! Dumnezeu să o odihnească în pace”, au anunțat reprezentanții IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Polejaev Evghenii avea 54 de ani și s-a stins din viață pe data de 4 martie, fiind răpus de COVID-19.

Cu profundă tristețe anunțăm decesul colegului nostru Polejaev Evghenii, care activa în Departamentul Inginerie Biomedicală și gaze speciale. Domnul Evghenii a pierdut lupta cu COVID – 19 pe data de 4 martie, având doar 54 de ani. Toată viața profesională și-a dedicat-o Spitalului Clinic Republican. Evghenii Polejaev a activat în instituție timp de 35 de ani. A fost un coleg săritor la nevoie, cu un suflet blând, un profesionist în munca sa. A fost un om înțelept, bun, amabil, sârguincios. Aducem condoleanțe apropiaților lui și dorim curaj și putere. Dumnezeu să îl primească în Împărăția Sa”, au spus reprezentanții IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”.

Decesele urmează a fi confirmate și de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 192.985 de persoane infectate cu coronavirus. Din numărul total, 169.623 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 4.071 au decedat.

Conform ultimelor date de la Sănătătate, anunțate la data de 5 martie, 93 lucrători medicali au decedat din cauzat infecției COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X