Șefa serviciului Diagnostică Funcțională din cadrul Spitalului Clinic Republican Bălți, răpusă de COVID-19

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 9 martie, 2021, 15:19

Încă un lucrător al sistemului medical din Republica Moldova s-a stins din viață din cauza infecției Covid-19. Este vorba despre șefa serviciului Diagnostică Funcțională din cadrul Spitalului Clinic Republican Bălți, Liubov Ojog.

Purtătoarea de cuvânt a Spitalului Clinic Republican Bălți, Mihaela Petrov, a declarat pentru COTIDIANUL că Liubov Ojog a fost transferată pe data de 27 februarie la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, dar, a decedat în urma complicațiilor.

„IMSP Spitalul Clinic Bălți anunță cu profundă tristețe despre decesul colegei noastre Liubov OJOG, șef serviciul Diagnostică Funcțională care a activat în instituția noastră din anul 1992. Doamna Ojog a fost un om cu suflet mare și un adevărat profesionist. Suntem profund îndurerați de această pierdere enormă și în aceste momente de mare tristețe, transmitem condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Drum lin spre îngeri! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, menționează reprezentanții Spitalului Clinic Republican Bălți.

Până la ziua de azi, 95 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

În Republica Moldova, bilanțul a ajuns la 195.602 de cazuri de infectare cu COVID-19. Din numărul total, 172.242 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 4.129 au decedat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *