Doi frați din Orhei au murit pe patul de spital. Casa în care locuiau a fost incendiată, după ce ar fi fost bătuți

Autor: , in Actualitate / Social / 10 martie, 2021, 14:15

Tragedie în satul Bolohan din raionul Orhei. Doi bărbați care erau frați au murit pe patul de spital, după ce ar fi fost bătuți, iar mai apoi le-ar fi fost incendiată casa în care aceștia locuiau. Suspecții, doi tineri de 16 și 20 de ani, și-au recunoscut vina integral și au fost reținuți. Nenorocirea s-a produs în această noapte, 10 martie.

Un bărbat a sunat la Serviciul 112, în jurul orei 04:00, anunțând despre incendiu.

„La fața locului a fost îndreptată o autospecială a Serviciului de Pompieri Orhei, o ambulanță a SAMU-Orhei și un echipaj de reacționare operativă – 112 al IP Orhei. Ajunși la fața locului, în timpul intervenției de lichidare a incendiului, pompierii au depistat 2 bărbați în stare de inconștiență care au fost preluați de către ambulanță și transportați la Spitalul Raional Orhei”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău, pentru COTIDIANUL.

Cei doi bărbați au fost identificați ca fiind stăpânii gospodăriei. Aceștia sunt frați și au vârstele de 58 și 52 de ani, ambii domiciliați în satul Bolohan din raionul Orhei.

Din informațiile oferite la etapa inițială de către medici, pe suprafața corpurilor ambilor bărbați sunt prezente mai multe vătămări corporale sub formă de plăci în regiunea capului fracturi ale brațelor și picioarelor. Bărbații fiind transportați la spital, la scurt timp au decedat”, a precizat Elena Băetrău.

Cauza decesului încă nu este stabilită cu certitudine unde medicul legist urmează să se expună .

„În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit doi suspecți pe cazul dat, aceștia fiind doi tineri cu vârstele de 20 și 16 ani care urmează a fi reținuți pentru 72 de ore și, respectiv 24 de ore, în baza art. 166 CPP. Organul de urmărire penală în comun cu ofițerii de investigație continuă acțiunile de administrare a probelor și stabilire a tuturor circumstanțelor cazurilor sus descrise”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Orhei.

În cadrul audierilor, tinerii și-au recunoscut în totalitate vinovăția în cele săvârșite.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *