„Lucrări dubioase”. SPPS sesizează mai multe instituții ale statului în privința unui teren din Capitală

Autor: , in Actualitate / Social / 10 martie, 2021, 18:49

Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS) a anunțat miercuri, 10 martie, că a depus o sesizare la mai multe instituții ale statului cum ar fi Procuratura Generală, Ministerul Afacerilor Interne, Primăria Chișinău, Pretura sectorului Buiucani, Consiliul municipal Chișinău, despre un teren care a fost predestinat pentru construcția locuințelor de serviciu pentru angajații săi, dar de care care ar fi fost deposedați ilegal.

Reprezentanții SPPS susțin că își doresc să facă dreptate în cazul terenului care a fost predestinat pentru construcția locuințelor de serviciu pentru angajații săi.

Monitorizând situația la zi, am stabilit că pe acest teren, de care considerăm că am fi fost deposedați ilegal, în acest mod fiind prejudiciat banul public, sunt efectuate unele lucrări. Presupunem că acestea sunt lucrări de pregătire pentru construcția unui edificiu, iar pentru a preveni acest fapt și a întoarce acest teren, Serviciul a depus sesizarea”, au precizat reprezentanții SPPS.

În sesizarea depusă, SPPS solicită să fie întreprinse acțiunile necesare, conform competențelor atribuite de lege pentru a fi sistate/stopate lucrările de pe terenul respectiv, până la finalizarea examinării de către Procuratura Generală a sesizării depuse pe 2 februarie 2021.

Menționăm că instituția își dorește să se facă dreptate pe acest caz și își reiterează poziția fermă în vederea combaterii oricăror abuzuri și iregularități depistate în cadrul Serviciului”, au adăugat reprezentanții SPPS.

Terenul se află pe strada Vasile Lupu din sectorul Buiucani al Capitalei.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *