(VIDEO) Deputat: Astăzi Procuratura este controlată de Platon. E o tradiție să stea câte 3-4 ore la ceai acolo

Autor: , in Actualitate / Politic / 11 martie, 2021, 13:16

Procuratura Generală ar fi controlată astăzi de controversatul afacerist Veaceslav Platon, așa cum anterior insituția se afla sub controlul lui Vladimir Plahotniuc, susține deputat Lilian Carp.

Declarațiile au fost făcute miercuri, în cadrul emisiunii Secretele Puterii de la Jurnal TV, în contextul afirmațiilor anterioare ale lui Alexandr Stoianoglo, precum că Veaceslav Platon nu poate fi cercetat în Republica Moldova în alte dosare deoarece a fost extrădat în Ucraina doar în baza celui privind jaful din sistemul bancar.

„Să ne uităm la relația dintre acești doi cetățeni ai Republicii Moldova, Platon și Stoianoglo, din anii precedenți. Să nu uităm că ambii au fost deputați și au fost împotriva lichidării judecătoriilor economice, au lobat acest lucru”, a declarat Carp.

În opinia deputatului, așa cum anterior Procuratura Generală era controlată de Vladimir Plahotniuc, astăzi ar fi sub controlul lui Veaceslav Platon.

„Cred că Procuratura Generală este astăzi casa de avocatură a lui Platon. A fost prins acolo Platon, chiar dacă el a ieșit pe altă ușă, mașina lui Platon a fost vânată de jurnaliști la Procuratura Generală. Nici până astăzi nu avem o explicație ce căuta mașina lui Platon acolo. Din informațiile pe care le am și eu, este o tradiție de băut ceai acolo, de câte 3-4 ore”, a mai spus Carp.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *