(FOTO) Pagubele provocate de vântul puternic în Capitală: Mașină avariată, panou publicitar doborât și copaci căzuți

Autor: , in Actualitate / Social / 12 martie, 2021, 17:17

În Capitală, vântul a suflat puternic, din sud-est, și a provocat mai multe pagube. Mai multe imagini au fost publicate și de primarul Capitalei, Ion Ceban, în care se văd copaci doborâți, un panou publicitar care a căzut. Un internaut a postat și o mașină avariată.

„Din cauza vântului puternic, un panou de publicitate a fost doborât. La fel, au fost înregistrate și unele căderi de copaci”, a scris primarul Capitalei, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook.

Edilul susține că în această perioadă, muncitorii de la Spații Verzi curăță arborii și îi taie pe cei avariați, uscați sau cei prăbușiți.

„Rog cetățenii să fie precauți”, a îndemnat Ceban.

În mai multe regiuni ale țării a nins. Vântul a suflat puternic, din sud-est. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, pe trasee se circulă fără impedimente. Potrivit meteorologilor, mâine, în timpul zilei, ne așteaptă temperaturi de până la +4 grade Celsius, la nord, +5 grade, în zona de centru, iar la sud sunt așteptate până la +6 grade Celsius. Duminică, vremea se va încălzi ușor. La începutul săptămânii viitoare, însă, se așteaptă precipitații sub formă de ninsoare în regiunile de nord ale țării. În Capitală, va ploua.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *