Spiridon Vangheli, din spital: „Încerc să scap de dușmanul COVID-19. Bătălia nu e ușoară”

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 12 martie, 2021, 16:06

Spiridon Vangheli luptă cu infecția COVID-19. Scriitorul ne-a spus că în continuare rămâne internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și că este supus mai multor proceduri pentru a învinge virusul.

Am trecut o procedură și a venit alta. Sunt proceduri peste proceduri. Cautăm să scap de nevoia aceasta. Se fac toate măsurile și eu respect toate hotărârile ca să revin la normal”, a declarat Spiridon Vangheli pentru COTIDIANUL.

Scriitorul susține că COVID-19 este foarte puternic.

Da, nu e ușor, nu e deloc ușor. Lupt cu COVID-ul. Aceasta e menirea noastră, să luptăm cu COVID-19. Bătălia nu este ușoară, dar trebuie de luptat. Sunt multe proceduri, tot felul de exerciții. O să vedem, luptăm. Nu stăm cu mâinile în sân. COVID-19 este un dușman foarte crud și foarte puternic”, ne-a mai spus scriitorul.

Spiridon Vangheli are 88 de ani.

Amintim că, astăzi a avut loc o situație penibilă la ședința Parlamentului. Președinta Legislativului, Zinaida Greceanîi, a anunțat că a decedat Spiridon Vangheli, iar deputații au ținut un minut de reculegere. Peste câteva minute, ministra interimară a Sănătății, Tatiana Zatîc, a precizat că, de fapt, scriitorul este în viață.

Vezi și: Greșeală de proporții în Parlament! Au ținut un minut de reculegere pentru Spiridon Vangheli, crezând că scriitorul ar fi decedat

„Să ne ierte domnul Spiridon Vangheli și îi dorim mulți-mulți ani înainte”, a spus Greceanîi, după greșeala de proporții.

Totodată, reprezentanții Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” au precizat că starea scriitorului este de gravitate medie, stabilă. Din fericire, Spiridon Vangheli nu necesită respirație asistată.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *