PSRM, după consultările cu Maia Sandu: „Să vorbim de scenarii politice ar fi inuman” (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 16 martie, 2021, 17:16

Partidul Socialiștilor face declarații de presă, după consultările cu președinta Maia Sandu:

După 3 luni de zile, în sfârșit au avut loc consultări între pricipalii lideri politici, care de fapt, trebuiau să inițieze acest dialog mai devreme. Eu mă bucur că a avut loc această întrevedere pentru a încerca să găsim soluții din crize”, a declarat Dodon.

„La această etapă, să vorbim de scenarii politice în condiții de pandemie, când zeci de oameni pleacă din viață zilnic din cauza COVID-19, e inuman. Noi am înaintat o candidatură la funcția de prim-ministru și rămânem pe poziția că cu un Guvern cu funcții depline am putea face față pandemiei, mai eficient. Candidatura a fost înaintată anterior și are susținere în continuare. Dacă vor fi alte candidaturi propuse de partide sau de Președinție, atunci noi suntem gata să le examinăm. Scenarii politice, alegeri parlamentare anticipate ar fi un compromis. În toamnă ar putea avea loc”, a punctat Dodon.

Între timp, Mariana Durleșteanu, candidata propusă de PSRM și ȘOR la funcția de premier, a anunțat marți, 16 martie, că își retrage candidatura.

Dodon a refuzat să comenteze retragerea Marianei Durleșteanu.

„Eu știu. Discutăm cu doamna Durleșteanu diferite scenarii politice. Nu o să deschid parantezele. De aceea, vă spun că în Parlament există majoritate parlamentară și posibilitatea de a susține un candidat la funcția de prim-ministru. Nu strănutați și vaccinațivă”, a conchis Dodon.

Vezi și: „Nu sunt păpușa nimănui”. Mariana Durleșteanu își retrage candidatura pentru funcția de prim-ministru

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X