Codreanu: Partidul Puterea Oamenilor a fost înregistrat oficial

Autor: , in Politic / 19 martie, 2021, 18:04

Partidul Politic Puterea Oamenilor a fost înregistrat la Agenția Servicii Publice. Anunțul a fost făcut vineri, 19 martie, de președintele partidului, Ruslan Codreanu, într-o postare pe Facebook.

Partidul Puterea Oamenilor, oficial, cu actele în regulă! Mulțumesc mult tuturor! Promitem să nu dezamăgim!”, a scris Codreanu.

Foto: Facebook, Ruslan Codreanu

Fostul primar interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a anunțat joi, 21 ianuarie, despre instituirea grupului privind lansarea unei inițiative politice noi în Republica Moldova, argumentând că scopul este „reconstituirea țării”.

Codreanu a anunțat că un an de zile împreună cu echipa, dar și separat a fost în peste 270 de sate din țară, discutând cu oameni simpli, dar și cu funcționari publici. De asemenea, au fost înaintate petiții și scrisori către Guvern, propuneri legislative.

„Am apelat la Procuratură, la Poliție, pe aspecte ce țin: defrișările ilegale, înstrăinările ilegale de terenuri, apele noastre, legislația în ceea ce privește alegerile locale, educația copiilor noștri, violența în familie. Nu am fost auziți”, a menționat Ruslan Codreanu.

Însă, nu este sufiect, a afirmat Codreanu.

„Cei care ne conduc ne au de proști. Oamenii dezamăgiți. Scrisorile noastre se prăfuiesc, hoții fură, lucrurile proaste merg înainte. Și am zis că ajunge. Pentru a putea face schimbarea avem nevoie de un instrument politic. Tocmai de aceea de astăzi pornim colectarea semnăturilor pentru înregistrarea unei inițiative politice noi care are drept scop să reconstruim Moldova. Să rezolve problemele oamenilor, în domeniul economic, ecologic, social, educație, sănătate”, a declarat Codreanu.

De asemenea, Codreanu a mai spus că „am decis să construim o comunitate centrată pe om, pe problemele reale și pe faptul că puterea este a oamenilor. Toți întâmpinăm aceleași probleme”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *