„Durleșteanu era de rezervă”. Dodon, despre candidatul care „a tras pisica de coadă” și când „a trecut trenul”

Autor: , in Actualitate / Politic / 19 martie, 2021, 15:29

Liderul socialiștilor Igor Dodon susține că Mariana Durleșteanu nu era candidata numărul unul al PSRM la funcția de premier, dar era era doar „roata de rezervă”, iar altcineva „a tras pisica de coadă”.

Vorbim astăzi despre această situație și mai mult nu mă întorc la doamna Durleșteanu sau la ce s-a întâmplat. Ca să cunoașteți, Durleșteanul era candidata noastră de rezervă pe data de 11 februarie”, a declarat Dodon.

Igor Dodon a afirmat că PSRM a avut alt candidat care „a tras pisica de coadă vreo două zile”,

Cu 3-4 minute înainte de ședința mea de la Parlament, când eu am ieșit și am anunțat despre Mariana Durleșteanu, m-a sunat și mi-a spus că e gata să fie candidat. Dar eu i-am spus că trenul a trecut și să aștepte alt tren. Deja am mers cu doamna Durleșteanu pe care eu o cunosc din 2008. Cu regret, nu a putut ține piept acelor presiuni care au fost depuse în acea perioadă. Începând cu 11 februarie, discutam în fiecare zi aproape. Înțeleg că a rămas puțin nemulțumită că au semnat și cei din grupul Șor, dar eu i-am spus că a fost înaintată de PSRM. Cine și cum a semnat, deja e altă întrebare”, a adăugat liderul PSRM:

În acest context, Dodon susține că unica întrebare către Durleșteanu ține de aspectul colegial.

Să se plaseze mesajul pe Facebook când eu stau în discuții cu președinta Maia Sandu? Este o coincidență? Nu cred. Nu vom mai avea vreo discuție în timpul apropiat, după această abordare. Se putea de făcut asta cu o zi înainte sau după. A fost o operațiune specială și un joc pe sub masă”, a conchis Dodon.

În timp ce PSRM și președinta Maia Sandu aveau consultări privind situația din țară, Mariana Durleșteanu care a fost desemnată de PSRM și Șor la funcția de premier, a anunțat că își retrage candidatura.

Vezi și: Cum (nu) răspunde Dodon, după ce Durleșteanu și-a retras candidatura pentru funcția de premier (VIDEO)

„Nu sunt păpușa nimănui”. Mariana Durleșteanu își retrage candidatura de la funcția de prim-ministru

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X