Ulanov, înainte de ședința Parlamentului: „Stoianoglo a confirmat că eu nu sunt beneficiar al banilor furați din bănci”

Autor: , in Actualitate / Politic / 21 martie, 2021, 19:07

Deputatul Partidului Șor, Denis Ulanov, susține că implicarea sa în frauda bancară nu a fost demonstrată. Totodată, parlamentarul vine cu „mai multe precizări importante”, declară el, cu o zi înainte de a avea loc ședința Parlamentului, unde urmează să fie decis dacă îi va fi ridicată imunitatea parlamentară.

În ajunul ședinței Legislativului la care urmează să fie discutată problema ridicării imunității mele parlamentare, vin cu câteva precizări importante.Implicarea mea în frauda bancară nu a fost demonstrată. Mai mult, în cadrul procedurii de examinare la Comisia juridică, numiri şi imunităţi, procurorul general a confirmat că eu NU sunt beneficiar al banilor furați din bănci”, a scris Ulanov pe Facebook.

Deputatul acuză că i-a fost încălcat grav dreptul la apărare.

Procurorul general are suspiciuni în ce privește proveniența surselor financiare pe care clientul meu le-a utilizat, în noiembrie 2014, în tranzacția de vânzare-cumpărare a 38% din acțiunile Victoriabank. Participarea mea în această tranzacție s-a limitat numai la proceduri juridice pe bază de contract in calitate de avocat din partea cumpărătorului. De asemenea, vreau să remarc faptul că mi-a fost încălcat grav dreptul la apărare, în situația în care avocații mei nu au fost admiși la ședința Comisiei juridice, numiri şi imunităţi unde urmau să-și prezinte argumentele, dar procurorul general a participat împreună cu altă persoană”, a adăugat Ulanov.

Ulanov a publicat niște acte pe pagina sa de Facebook, comentând că „situația poate fi examinată detaliat prin prisma acestora”.

Acesta a mai anunțat că are un discurs pe care îl va rosti mâine cu titlul de replică la declarațiile procurorului general.

Deocamdată, Procuratura Generală nu a comentat declarațiile făcute de Ulanov Denis.

Vezi și: Rapoartele asupra cererilor privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a lui Jardan și Ulanov, aprobate

Ce învinuiri li se aduc celor doi deputați care ar putea rămâne fără imunitate parlamentară

„Nu voi fugi, doar dați-mi timp să mă pregătesc”. Primele declarații ale lui Ulanov, după ce Stoianoglo a cerut săi-i fie ridicată imunitatea parlamentară

 

În ajunul ședinței Legislativului la care urmează să fie discutată problema ridicării imunității mele parlamentare, vin…

Publicată de Denis Ulanov pe Duminică, 21 martie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X