Discursul lui Jardan, înainte de a fi votată ridicarea imunității sale: S-au cam încurcat dosarele (LIVE)

Autor: , in Actualitate / Politic / 22 martie, 2021, 17:43

Deputații Partidului Șor, Petru Jardan, ține un discurs în Parlament, înainte ca să fie votată ridicarea imunității acestuia.

UPDATE:

„Fiecare va ajunge acolo unde îi este locul (…) Nu vă doresc să trăiți ceea ce am trăit eu când am stat două zile în izolator. Și? Peste un an, Procuratura a spus că nu sunt vinovată. Nu vreau să simtă nimeni ceea ce au simțit rudele mele. O să o aduc pe bunica mea la ședința Parlamentului. Cum o să îi explicați. Cum poate Ulanov Denis să fie tras la răspundere pe când a îndeplinit funcția de avocat. Dar contabila ce face? V-ați gândit să fie atras la răspundere Petru Jardan, după 8 ani? Nu vreau să ajungeți să trăiți ceea ce trăim noi. Doi deputați din Partidul Șor sunt hărțuiți”, a declarat Marina Tauber.

Știrea inițială:

Jardan afirmă că „ridicarea imunității nu este o dovadă a vinovăției persoanei”.

„S-au cam încurcat dosarele. Vreau să fac mai multe precizări”, a declarat Jardan, fiind acuzat că a comis abuz de serviciu în proporții deosebit de mari, în interesul unui grup criminal organizat.

Jardan consideră că și-a făcut bine munca în cadrul Aeroportului Internațional Chișinău.

Procurorul general Alexandr Stoianoglo a declarat că există probe concludente care demonstrează vinovăția deputatului Petru Jardan în detrimentul intereselor Întreprinderii de Stat ”Aeroportul Internațional Chișinău”, aflată în perioada concesionării.

Vedeți mai jos declarațiile făcute de Petru Jardan:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *