O tânără fără permis de conducere, prinsă beată la volan, în Capitală (VIDEO)

Autor: , in Social / 22 martie, 2021, 15:37

O tânără fără permis de conducere cu o concentrație alcoolică de 1, 04 mg/l și un bărbat cu 1, 11mg/l au fost stopați de polițiștii de patrulare în Capitală.

Primul caz a fost documentat duminică dimineață, 21 martie, aproximativ la ora 06:45, pe bulevardul Decebal din Chișinău. A fost stopat un automobil de marcă Toyota la volanul căreia se afla o tânără.

La solicitarea de a prezenta careva acte de identitate, aceasta a refuzat, manifestând un comportament neadecvat. Fiind rugată de nenumărate ori de a se deplasa la IP Botanica pentru a fi identificată, ultima a refuzat categoric. Pentru neadmiterea abaterilor, precum și aplicarea măsurilor de constrângere, ultima a fost înlăturată forțat de la volanul mijlocului de transport, fiind condusă la IP Botanica”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului General al Poliției.

În urma testării cu alcooltestul, s-a constatat o concentrație de alcool de 1.04 mg/l. Identificată, femeia de 21 de ani nu deține permis de conducere.

Tot în acest weekend, polițiștii de patrulare, pe strada Grenoble intersecție cu strada Cuza Vodă au stopat un automobil de marcă Toyota, pentru conducere neadecvată pe traseu. Acesta aparține unei companii de taxi, iar la volan se afla un bărbat de 65 ani, care în timpul verificării avea miros specific de alcool și un comportament caracteristic stării de ebrietate.

Fiind testat cu dispozitivul Drager, i s-a stabilit o concentrație de alcool de 1.11mg/l în aerul expirat. Șoferul a fost înlăturat de la volan, iar mașina a fost reținută la parcarea specială.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X