Ulanov, recunoscut în calitate de bănuit și audiat. Unde au fost efectuate percheziții

Autor: , in Actualitate / Politic / 23 martie, 2021, 17:13

Procuratura Anticorupție l-a recunoscut în calitate de bănuit și l-a audiat pe deputatul Denis Ulanov, marți, 23 martie, care este vizat în dosarul „frauda bancară”. Mai exact, acesta este bănuit de escrocherie și spălare de bani, ambele infracțiuni săvârșite în proporții deosebit de mari și în interesele unei asociații criminale.

De asemenea, astăzi, procurorii anticorupție au efectuat percheziții în biroul acestuia, aflat la sediul companiei Avia Invest.

Menționăm că, luni, 22 martie, imediat după ridicarea imunității parlamentare, deputatul Petru Jardan a fost recunoscut și audiat de Procuratura Anticorupție, în calitate de bănuit de ”abuz de serviciu”, în proporții deosebit de mari, în interesul unui grup criminal organizat și în detrimentul intereselor Întreprinderii de Stat ”Aeroportul Internațional Chișinău”, aflată în perioada concesionării.

Tot ieri, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul deputatului Jardan, dar și în biroul său de serviciu de la sediul Companiei Avia Inves”, al cărei administrator a fost.

Cei doi deputați au fost reținuți preventiv pentru 72 de ore, după ce la cererea procurorului general Alexandr Stoianoglo, Parlamentul le-a ridicat imunitatea parlamentară.

Fiind audiați de procurori, ambii deputați au făcut declarații în cadrul cauzelor penale în care sunt vizați, însă nu și-au recunoscut vina.

ULTIMA ORĂ! Denis Ulanov a rămas fără imunitate parlamentară

Decis! Petru Jardan a rămas fără imunitate parlamentară (LIVE)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *