„Nu-mi ajunge aer. E totul fără sens”. Artistul Dorin Ieșeanu a murit din cauza COVID-19. Avea 33 de ani

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 24 martie, 2021, 14:57

Dorin Ieșeanu a decedat la vârsta de 33 de ani, din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Informația a fost confirmată pentru COTIDIANUL de către purtătoarea de cuvânt a Spitalului Sfânta Treime, Galina Alcaz.

Artistul era internat la Spitalul Clinic Municipal Sfînta Treime din Capitală și avea o formă gravă.

Dimineața de azi a început cu un apel de la doctorul care ne-a adus o veste groaznic de tristă care a căzut ca un munte (…) La vârsta de doar 33 de ani a fost răpus de virus colegul și prietenul nostru Dorin Ieseanu – un om cuminte, plin de omenie, un familist deosebit, un muzician de excepție care mânuia cu măiestrie o mulțime de instrumente, compozitor, aranjor, sunetist și un mare patriot! A plecat lăsând în urmă o soție iubitoare la fel de talentată și un copilaș care-i seamănă leit”, a scris Costi Burlacu.

Irina Lencauțan a scris pe pagina de Facebook a artistului că „cine nu mai crede în COVID-19, să se gândească că o familie a rămas astăzi distrusă, iar un copil va crește fără tată”.

Liliana Chisari deplânge moartea lui Dorin și Ieșeanu: „Nu-mi ajunge aer. Azi, de parcă viața meas-a sfârșit. E întuneric și lumină în același tim – stinsă … E totul fără sens… E totul și nimic”.

Dorin Ieșeanu a fost basist, vocalist, compozitor, orchestrator și regizor de sunet.

Dimineața de azi a început cu un apel de la Dn doctor care ne-a adus o veste groaznic de tristă care a căzut ca un…

Publicată de Costi Burlacu pe Miercuri, 24 martie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *