Un microbuz a derapat de pe traseu la Criuleni: Un copil de un an a suferit traumatisme (FOTO)

Autor: , in Social / 24 martie, 2021, 17:51

Un copil de un an a avut nevoie de îngriji medicale, în urma unui accident rutier care s-a produs miercuri, 24 martie, în raionul Criuleni.

Reărezentanții Inspectoratului de Poliție Criuleni au anunțat că în urma precipitațiilor căzute sub formă de lapoviță și ninsoare, pe arii extinse, s-a format ghețuș, fapt ce generează producerea accidentelor rutiere.

„Astăzi, pe teritoriul raionului Criuleni, au fost înregistrate două cazuri de derapare de pe traseu dintre care una cu inversiunea mijlocului de transport iar ca rezultat un copil minor cu vârsta de un an s-a ales cu o traumă în regiunea capului având nevoie de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IP Criuleni.

Totodată, Inspectoratul de poliție Criuleni solicită conducătorilor auto să urmeze recomandările poliției în timpul deplasării:
– Neadaptarea vitezei la condițiile de drum reprezintă un factor cheie în toate accidentele petrecute iarna și cel mai frecvent întâlnit factor printre șoferii tineri și mai puțin experimentați.
– Conducerea cu viteză corespunzătoare şi cu respectarea altor reguli de circulaţie întru neadmiterea producerii accidentelor rutiere.

Amintim că, un accident în care au fost implicate aproximativ 10 mașini a avut loc la Hîncești.

Vezi și: (VIDEO) Accident la Hîncești: Au fost implicate aproximativ zece mașini

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *