Filip, după eșuarea tentativei de examinare a candidaturii lui Grosu: „Am ajuns în punctul culminant. Spectacol absurd, cinic și ipocrit”

Autor: , in Actualitate / Politic / 25 martie, 2021, 12:41

Eșuarea tentativei de examinare a candidaturii lui Igor Grosu la funcția de premier a fost criticată dur de democarți, spunând că „am ajuns în punctul culminant”. Liderul Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, a spus că că ceea ce s-a întâmplat în Parlament a fost „un spectacol absurd și cinic, pe care trebuie să-l vedem până la capăt”.

Am ajuns în punctul culminant al spectacolului în care suntem, din păcate, ostatici. E un spectacol absurd, cinic și ipocrit, dar pe care trebuie să îl vedem până la capăt. Trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Astăzi am fost în fața unei alegeri. Trebuia să alegem între ceva rău și ceva foarte rău”, a comentat Filip.

Liderul PDM a declarat că „foarte rău că avem un Guvern în demisie, absurd”.

Foarte rău este că avem în Parlament o alianță periculoasă, cu participarea unor actori toxici, care au furat țara de miliarde, o alianță care încă mai trage sforile în Guvern până în ziua de astăzi, o alianță care ia decizii și votează legi periculoase, după cum am văzut. De cealaltă parte avem ceva rău. Rău e că deși vorbesc de europenism, democrație și valori înalte, un partid cu 15 deputați vrea să își asume de unul singur guvernarea, dar modul în care a fost propus acest guvern este aproape o declarație de război”, a adăugat Pavel Filip.

Democrații critică faptul că „unii se joacă deja de 3 luni, în timp ce țara arde, iar oamenii mor”.

Împreuna trăim o tragedie. Tragic este că în timp ce alte țări sunt în plin proces de vaccinare și își planifică deja revenirea la normal, noi rămânem ostaticii unui război prostesc și inutil între doi politicieni. Unul care nu știe să piardă și altul care nu știe să câștige”, a mai spus Filip.

De asemenea, Pavel Filip a venit cu critici la adresa Maiei Sandu și a lui Igor Dodon: „Unul nu știe să piardă, iar altul nu știe să câștige. Unul vorbește de o lume paralelă, altul trăiește într-o lume paralelă. Doar pentru că ați ajuns în turul doi la prezidențiale, nu puteți să vă bateți joc de acest pământ. Este greu de spus care au fost adevăratele intenții ale acestui exercițiu, dar se pare că PAS și Președinția au făcut tot posibilul ca țara să rămâne în haos”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Dle Filip mai intii uitete la tine in ochi si apoi mai incearca sa critici pe altii oare nu tu ai fost acel care a facut lovitura de stat ????

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X