Grosu, după ce programul de guvernare care l-a propus nu a ajuns să fie examinat în Parlament (LIVE)

Autor: , in Actualitate / Politic / 25 martie, 2021, 12:50

„Astăzi am avut încă o confirmare că Parlamentul nu se gândește la oameni. Eu și echipa eram gata să preluăm Guvernul”. Declarația a fost făcută de candidatul la funcția de premier, Igor Grosu, după ce nu a mai ajuns să ceară votul de încredere al deputaților.

Ultimele zile nu au fost deloc ușoare pentru mine. Nu cred în intențiile bune ale acestui Parlament. Știu că alegerile anticipate sunt unica soluție de a curăța Parlamentul, însă, fiind conștient de situația gravă din țară, eram gata să ne asumăm responsabilitatea. Astăzi însă, am mai primit o dovadă că majoritatea deputaților din Parlament niciodată nu se gândește la binele oamenilor. Au avut propriul Guvern și majoritate. Am văzut cât de prost au administrat pandemia. Am văzut corupție, scheme și hoție. Au dat jos propriul Guvern spunând că vor anticipate. Apoi au început să boicoteze orice posibilitate de a declanșa anticipatele. (…) Când a apărut un Guvern responsabil, au pus coada între picioare și au fugit”, a declarat Grosu.

Evenimentele de azi din Parlament au fost criticate de Igor Grosu: „Au demonstrat că nu pot gestiona crizele Republicii Moldova, mai ales criza pandemică. Nu poate asigura o majoritate parlamentară pentru a susține un Guvern, oricare ar fi el”.

Poziția PAS rămâne aceeași. Avem nevoie să mobilizăm toate eforturile pentru soluționarea crizei pandemice și de organizat alegeri anticipate pentru ca oamenii să curețe Parlamentul de hoți”, a precizat Grosu.

Întrebarea adresată de Igor Grosu către PSRM: „Cum poți să-ți bați joc de propriul electorat, ținându-te de mână cu o gașcă de bandiți pentru a le salva pielea?”.

Igor Grosu a venit cu critici la adresa liderul Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon: „Se comportă ca un copil mic care și-a pierdut jucăriile. Bate din picioare și nu-i pasă ce se întâmplă în jur”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X