Ciocoi: „Guvernul Chinei va dona R. Moldova un lot impunător de doze de vaccin împotriva COVID-19”

Autor: , in Actualitate / COVID-19 / Social / 26 martie, 2021, 13:23

Premierul interimar Aureliu Ciocoi l-a primit în vizită pe E.S. Ambasadorul Chinei la Chișinău, Zhang Yinghong. Oficialii au examinat situația epidemiologică actuală din țara noastră, dar și la nivel global. Diplomatul a anunțat că va dona țării noastre „un lot impunător de doze de vaccin anti-Covid”.

Întrucât situația pandemică este una îngrijorătoare în întreaga lume, în cadrul dialogului s-a discutat despre măsurile necesar de întreprins în perioada imediat următoare pentru a preveni răspândirea virusului pe teritoriul Republicii Moldova, una dintre cele mai eficiente metode fiind imunizarea populației”, se menționează într-o notă informativă a Guvernului.

Ambasadorul Chinei în Republica Moldova a vorbit despre experiența țării sale în toată această perioadă de pandemie, dar și despre măsurile întreprinse în domeniul combaterii și limitării răspândirii virusului SARS-Cov-2. Oficialul a menționat că intensificarea procesului de vaccinare a cetățenilor având un rol important.

Prin urmare, Zhang Yinghong a declarat că Guvernul Republicii Populare Chineze va dona țării noastre „un lot impunător de doze de vaccin anti-Covid”.

Șeful interimar al Guvernului a apreciat buna cooperare moldo-chineză în toate domeniile de interes comun și a exprimat recunoștință pentru asistența și suportul major oferit în permanență de poporul chinez pentru cetățenii Republicii Moldova, mai ales în ultimul an.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *