Din partea Platformei DA a fost doar Slusari la consultări: E doar o formalitate. Decizia deja este luată

Autor: , in Actualitate / Politic / 26 martie, 2021, 16:27

Vicepreședintele Platformei DA, Alexandru Slusari, a anunțat că a plecat de unul singur la consultările inițiate de Maia Sandu la Președinție. Acesta a argumentat că oricum e doar „o formalitate”.

La fracțiune am decis să vin doar eu la consultări. Fracțiunea noastră conștientizează că ceea ce se întâmplă doar o formalitate. Este o consultare formală și nu are sens să avem atitudine serioasă față de aceste consultări. Din punctul meu de vedere, decizia deja este luată. Nu s-a dorit o discuție sinceră nici la primele consultări, nici ulterior. Președinta Maia Sandu nu a luat în serios subiectul”, a declarat Slusari.

Deputatul susține că „este luată linia pe o perioadă nederminată”.

Până la alegeri anticipate, care nu se știe când vor avea loc, țara va fi în mâinile Guvernului Ciocoi care nu își dorește și nu este capabil să administreze treburile țării. Eu cred că este evident că în acest an nu sunt șanse de a debloca asistența externă, întrucât următorul Guvern va apărea în cel mai bun caz abia în luna octombrie. Apoi urmează negocieri. Până atunci, nu știu câte afaceri vor fi închise. Nu știu dacă o să ajungă bani pentru pensii și salarii. Noi nu știm care o să fie consecințele, câți oameni o să mai moară, în contextul în care nu avem Guvern”, a adăugat Slusari.

Potrivit vicepreședintelui Platformei DA, la consultări au avut loc schimburi de opinii.

M-am convins și am reiterat încă o dată că foaia de parcurs a Platformei DA este cea mai bună”, a conchis Alexandru Slusari.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X