PDM, după consultări: „Am propus Maiei Sandu să amâne ideea alegerilor anticipate și dizolvarea Parlamentului” (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 26 martie, 2021, 16:03

Liderul Partidului Democrat (PDM), Pavel Filip, a declarat că obiectivul președintei Maia Sandu este dizolvarea Parlamentului și organizarea alegerilor parlamentare. În acest context, democrații i-au propus să „abandoneze pe o perioadă” această idee.

Consultările cu președinta nu au durat prea mult. E un puct din obligațiune care trebuia bifată, pentru ca ulterior să se spună că au fost consultate fracțiunile parlamentare, pornind de la dizolvarea Parlamentului și provocarea alegerilor parlamentare anticipate. Noi am insistat să nu ne băgăm în această discuție și am venit doar cu o întrebare, dar la care nu am primit răspuns, cu părere de rău”, a declarat Filip.

Pavel Filip susține că a întrebat-o pe Maia Sandu ce se întâmplă în perioada de până la alegeri parlamentare anticipate.

Cine gestionează criza? Cine organizează procesul de vaccinare? Dincolo de criza pandemică bate criza economică. Cine o gestionează? Ce le spunem oamenilor de un loc la spital?”, se întreabă democrații.

Filip a afirmat că PDM rămâne consecvent.

Noi am propus Maiei Sandu să înceteze această luptă politică la care suntem martori la acești doi lideri politici. I-am propus să abandoneze pe o perioadă ideea alegerilor anticipate și dizolvarea Parlamentului. I-am propus să demareze imediat discuțiile parlamentarea pentru instalarea unui Guvern care să gestioneze această criză. Dar, să nu fie un Guvern al lui Dodon sau al lui Șor”, a conchis Filip.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


  • Filipoc e greu cind voi complicati situatia in tara! Voi aveti interesul vostru de a tine tara pe loc dute si maninca pizza cu Plahatniuc ! CUm ai fost santajabil asa si ai ramas santajabil! Vaccine sunt dar ele nu sunt utilizate cum trebuie !

  • E trist ca ati vrut toti o schimbare si toti hamaiti la alegeri prezidentiale ca doriti anticipate iar acum ati lasat Presedintele singur cum se procedeaza singur voi incercat isa puneti presiune pe presedinte si o lasat singura in lupta cu hotii care voi ii susteneti! Multa putere doamna Presedinta!

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X