Liposculptura: Ce presupune intervenţia şi ce rezultate poţi să obţii (FOTO)

Autor: , in Social / 29 martie, 2021, 14:59

Te-ai privit vreodată obiectiv și ți-ai dat seama că vrei o figură mai echilibrată? Ai obosit de diete și exerciții care și atunci când au efect (iar asta se întâmplă destul de rar), oricum nu-ți oferă exact formele dorite? Visezi la calorii ce merg direct în… zonele dorite, dar grăsimea se depune exact unde ai vrea să eviți mai tare? Din fericire, trăim în 2021, iar chirurgia plastică în Moldova a ajuns deja la nivelul care permite remodelarea corporală la preț adecvat, fără riscuri majore și cu rezultate uimitoare. Desigur, dacă alegi un specialist bun.

De ce soluția la care sugerăm să apelezi e chirurgia plastică? Evident, un regim alimentar echilibrat este absolut vital pentru sănătate și frumusețe, asta o confirmă orice medic. Totuși, există diferite tipuri de figuri și uneori pur și simplu genetic există predispoziția spre volum în anumite zone. Mai mult decât atât, dietele restrictive care totuși scad masa corpului adesea funcționează diferit, unii slăbesc întâi în partea de sus a corpului, în timp ce șoldurile și bazinul pierd ultimele din volum, alții nu pot scăpa nicidecum de grăsimea de pe trunchi. Sportul, o soluție minunată pentru un corp tonifiat, din păcate nu permite intervenția locală asupra grăsimii. Da, mușchii pot fi antrenați, iar masa scăzută, dar mai global, nu exact acolo unde ar dori mulți dintre cei care petrec ore în șir la sală. Evident, pentru a modifica exact volumul, anume intervențiile din domeniul chirurgiei plastice te ajută să-ți rezolvi problemele care te deranjează.

Remodelarea corporală prin lipoaspirație – acum disponibilă în Chișinău

Chirurgia estetică constă din mai multe proceduri destinate diferitor părți ale corpului, având ca scop modificarea acestora conform dorințelor clientului. Cum alegi cel mai bun specialist, în care să ai încredere? Simplu. Prof. Doctor Anatolie Taran oferă o gamă largă de servicii de chirurgie plastică, încercând totodată să aleagă o abordare individuală pentru fiecare problemă. Dacă te informezi deja despre ceea ce te interesează și cauți cele mai calitative servicii de chirurgie plastică din Chișinău, inclusiv remodelarea corporală prin lipoaspirație, atunci Prof. Doctor Anatolie Taran este chirurgul plastician potrivit pentru tine.

Remodelarea corporală prin lipoaspirație constă în modificarea și sculptarea unor aspecte ale corpului. Este populară pentru că reușește să modifice volumul anumitor părți ale corpului (abdomen, șolduri, brațe), fără a altera zonele unde acesta este binevenit (de exemplu sânii sau fesele natural voluminoase, ce arată echilibrat și estetic). Înainte de fiecare intervenție chirurgicală se realizează diferite teste medicale și analize pentru a avea certitudinea că aceasta se va desfășura perfect și va avea durabilitate. Liposucția este accesibilă în Chișinău și reprezintă deja o măsură de rutină în remodelare (adesea fiind combinată cu lipofilling, pentru a adăuga volum în unele zone sau pentru a rejuvena trăsăturile). În funcție de zona din care se va extrage grăsimea, se fac incizii fine de aproximativ 3-4 mm. Prin acestea sunt introduse niște canule speciale unite la un dispozitiv de aspirație. Odată conectat, este înlăturat țesutul gras aflat sub tegument.

Perioada de internare postoperatorie este foarte scurtă, maxim 2 zile. Imediat după operație nu vei putea face mișcări bruște sau complexe, dar este recomandat să faci mișcări ușoare. La activitățile de odinioară vei putea reveni abia peste 2 luni. În primele 6 luni este interzisă expunerea la soare.

Complicațiile apărute de pe urma acestei intervenții sunt limitate sau practic nu există. În primele săptămâni, în zona de unde a fost extras țesutul adipos, se vor simți dureri suportabile, pot apărea hematoame, zona va fi un pic umflată. În cazuri excepționale pot apărea infecții, hemoragii sau pierderi excesive de lichid. Toate acestea se aduc la cunoștința pacientului înainte de intervenție.

Fiecare din noi e frumos în felul să și are trăsături deosebite, dar acestea trebuie uneori accentuate și evidențiate, iar chirurgia plastică poate fi soluția potrivită pentru tine. Pentru mai multe detalii poți efectua un apel la numărul de telefon: +373 79432776, sau vizitează site-ul anatolietaran.com.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X