Șor, reacție la solicitarea Platformei DA: Andrei, eu sunt unul dintre puținii care te protejează, dar nu-ți sunt doctor

Autor: , in Politic / 30 martie, 2021, 12:42

Ilan Șor a comentat solicitarea Platformei DA prin care a cerut ca partidul pe care îl conduce să fie scos în afara legii, venind cu o serie de acuzații la adresa lui Andrei Năstase, recomandându-i „să se plimbe prin pădure pentru a se relaxa”.

Andrei, încă nu te-ai săturat să distrezi publicul? Toată lumea se distanțează de tine. Nu mai ai prieteni sau parteneri. E înfricoșător să spui: nici dușmani nu ai, iar asta e propoziție pentru un politician.

Apropo, sunt unul dintre puținii care te protejează, sincer. Mi se spune: El e un prost, un dobitoc. Și eu răspund: El este binecuvântat.

Maia Sandu nici măcar nu a observat intențiile tale jalnice de a fi desemnat prim-ministru. Și am fost cu două mâini pentru. Chiar aveam de gând să vă fac un cadou: Să NU votăm guvernul condus de voi. Dar Maia Sandu a decis să nu se facă de râs cu așa candidat. Și eu personal cred în zadar a făcut asta (…)”, a comentat Ilan Șor.

Șor susține că „este greu când realizezi că ai pierdut popularitatea pe care ai avut-o”, astfel, îl compătimește pe Năstase.

Nu sunt doctorul tău. Tu ești sfârșitul fericirii tale. Ați distrus cu mâinile voastre atât partidul cât și cariera. Și este ireversibil. Deci, calmează-te mai întâi. Nu exacerba, nu incerca sa pari mai amuzant și mai prost decât ești. Plimbare prin pădure, somn sănătos, emoții pozitive, vitamine – asta te va ajuta. Din păcate, asta nu are nimic de-a face cu politica. Ei bine, nu ai mai făcut-o de mult timp”, a conchis Șor.

Vezi și: Platforma DA cere radierea Partidului Șor: „E o unealtă în mâna unui grup criminal. Depunem o sesizare la Curtea Constituțională” (VIDEO)

La scurt timp, Partidul Șor a emis un comunicat de presă privind declarațiile Platformei DA:

Asistăm la un atac concertat, prin care se încearcă împiedicarea Partidului „ȘOR” de a participa la alegeri. Oponenții noștri sunt deranjați de faptul că, în pofida criticilor și denigrărilor constante, ne bucurăm de popularitate în rândul alegătorilor, iar toate sondajele ne plasează pe locul trei la capitolul încredere în societate.

Este o absurditate juridică de dimensiuni uriașe. Nicăieri în lume nu s-a mai văzut ca un partid politic să fie scos în afara legii, în baza unor insinuări și supoziții, fără să existe probe concludente care să-l încrimineze și fără o decizie definitivă a instanței de judecată.

Este o acțiune abuzivă, care încalcă flagrant dreptul oamenilor la asociere, dreptul la alegere și libertatea de opinie și atentează la principiul reprezentativității și pluripartitismului.

După ce a ajuns un nimeni în politica moldovenească, Andrei Năstase caută prin orice mijloace posibile și imposibile să-și reabiliteze imaginea publică. Și, așa cum le stau bine politicienilor ratați, a decis să se ia de Partidul „ȘOR”. Această solicitare către Curtea Constituțională nu are nicio logică juridică și niciun temei legal. De aceea, este sortită eșecului din start.

Înțelegem frustrarea acestui măscărici isteric. E clar că nu poate trece peste umilința de a vedea că toate sondajele nu-i dau nicio șansă de a accede în următorul Parlament și se agăța de orice aberație pentru a ieși în evidență.

Nu învie morții politici, domnule Năstase. Ți-ai pus cruce demult pe cariera ta politică și orice încercare de mai salva ceva din imaginea ta este nulă. Ți-ai distrus partidul într-un mod magistral, fiind folosit, după care aruncat ca o pereche de pantofi vechi de toți partenerii tăi politici. Nu te mai crede nimeni. N-ai nicio șansă.

Luați-i cineva diploma de jurist de la Plângău, pentru că profanează această meserie și insultă într-un mod vulgar întreaga breaslă”, este reacția Partidului Șor.


Андрей, не надоело ещё потешать публику? С тебя и так уже все ухахатываются. У тебя больше нет ни друзей, ни партнеров….

Publicată de Ilan Shor pe Marţi, 30 martie 2021

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *