Candu s-a vaccinat cu AstraZeneca

Autor: , in Actualitate / Politic / 1 aprilie, 2021, 10:01

Deputatul Andrian Candu a anunțat miercuri că s-a imunizat împotriva COVID-19. El a mers în România, acolo unde i-a fost administrat prima doză din serul produs de compania britanică AstraZeneca.

Candu susține că a luat decizia de a se vaccina peste Prut întrucât în Republica Moldova nu există un plan de imunizare și și nici nu a găsit informații despre perioada în care i-ar veni rândul pentru vaccin.

„Am urmărit cum se aduc și se administrează vaccinul în țară și am încercat să vin cu propuneri pe lângă actuala administrație, dar deputații din opoziție pot să vorbească, însă, cu regret, nu prea pot să se facă auziți, de altfel ca și cetățenii. În aceste condiții, am luat pașaportul și, mulțumind statului român, am mers peste Prut”, a declarat Candu.

El a anunțat că și-a administra vaccinul AstraZeneca și a îndemnat și alți moldoveni care dețin cetățenie română să meargă peste Prut pentru a se imuniza.

„Pentru că într-o țară unde Guvern nu avem, Președinte de parcă nici n-am avea, iar Parlament deocamdată mai avem este mult prea naiv să crezi că ne vom găsi loc printre deputați, primari, funcționari, vorba clasicului – autentici, care sar rândul și lasă pensionarii nevaccinați pentru a se imuniza pe sine”, a mai spus Candu.

El este al doilea deputat moldovean despre care se știe public că s-a imunizat, după Ion Leucă. Doar că ultimul a făcut-o în Republica Moldova, utilizând un vaccin Pfizer.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X