Sturza, despre partidul lui Chicu: „Disonanță cognitivă”

Autor: , in Actualitate / Politic / 1 aprilie, 2021, 12:08

Fostul premier Ion Sturza critică inițiativa lui Ion Chicu, de a-și lansa un partid politic declarat proeuropean, în condițiile în care acesta a atacat dur anterior România și unii oficiali europeni.

Într-o postare pe Facebook, Sturza s-a referit în special la dezideratul declarat al proiectului condus de Ion Chicu, privind intefrarea europeană.

„Doar că, dacă e să fim serioși și sinceri, integrarea europeană a Republicii Moldova trece prin România. Țara în care domnul Chicu este persoană indezirabilă (politic) pentru mult timp. Și ce facem cu găleata de venin turnată pe UE și România de domnul Chicu și compania? Și cum să înțelegem elogia repetată ostentativ din trecutul recent al noilor partinici la adresa țarului-batiușka?
Medicii fondatori cum ar numi această situație – disonanță cognitiva?”, a comentat Sturza.

Salut călduros!
Inițiativa domnului Chicu de a crea un partid politic. Unul în plus, unul în minus…Dupa alegeri vor fi…

Publicată de Sturza Ion pe Marţi, 30 martie 2021

Fostul premier Ion Chicu a anunțat marți noapte că își lansează un partid politic, format în mare parte din funcționari din Guvernul pe care l-a condus. Potrivit lui Chicu, formațiunea sa politică se va numi „Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei” (PDCM), iar cel mai cunoscut coleg al său va fi fosta ministră a Sănătății Viorica Dumbrăveanu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X