Șefa Direcției administrație publică locală a Primăriei Chișinău, Alexandra Moțpan, petrecută pe ultimul drum

Autor: , in Actualitate / Politic / Social / 5 aprilie, 2021, 14:42

Primăria municipiului Chișinău anunță că toți cei care au cunoscut-o Alexandra Moțpan, șefa Direcției administrație publică locală, pot să-și ia rămas bun astăzi, 5 aprilie 2021, de la ora 18:00, la biserica „Sfânta Teodora de la Sihla” din Capitală.

Procesiunea religioasă va avea loc marți, 6 aprilie 2021, de la ora 10:00, iar funeraliile se vor desfășura începând cu ora 10:30, la Cimitirul Central de pe strada Armenească.

APL Chișinău și-a asumat organizarea funeraliilor Alexandrei Moțpan.

Primăria municipiului Chișinău a anunțat sâmbătă, 3 aprilie, despre decesul Alexandrei Moțpan.

Anunțăm cu profundă tristețe despre decesul Alexandrei Moțpan, șefa Direcției administrație publică locală. Exprimăm compasiune familiei, apropiaților și tuturor celor care au cunoscut-o. Colectivul APL Chișinău este profund îndurerat în legătură cu pierderea irecuperabilă a unui funcționar profesionist, dedicat și onest, precum și a unei bune colege. Dumnezeu să-o odihnească în pace”, au anunțat reprezentanții Primăriei Capitalei.

Alexandra Moțpan a activat timp de 15 ani în cadrul Primăriei municipiului Chișinău, în calitate de șef al Direcției administrație publică, locală.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *