Candu: M-aș descurca bine în funcția de prim-ministru, dar e nevoie și de susținerea Maiei Sandu (VIDEO)

Autor: , in Actualitate / Politic / 7 aprilie, 2021, 13:53

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, susține că s-ar descurca bine la șefia Guvernului, chiar dacă mulți „deștepți visează la funcția de premier”. De asemenea, mai este necesar și de o comunicare productivă cu președinta Maia Sandu.

Probabil că m-aș descurca bine în funcția de prim-ministru, dar pentru aceasta trebuie să ai susținerea sau cel puțin o anumită comunicare cu președintele țării, cu doamna Maia Sandu. Dar ea comunică mai des cu echipa ei de partid. Este rău că dânsa nu discută cu opoziția, cu alții. Și consultările care le-am avut au fost doar de formă, doar pentru a bifa. Trebuie probabil o altă conjunctură”, a declarat Candu, într-un Live pe pagina sa de Facebook.

Liderul Pro Moldova a adus critici la adresa mai multor politicieni.

„Dar cine a zis neapărat că Andrian Candu vrea să fie prim-ministru? Înainte. Uite câți deștepți avem în țara asta: și cei de la PAS, de la PSRM, din Platforma DA. Toți vor să fie la putere. Unii au fost la putere și apoi repede s-au spălat pe mâini că nu au fost la putere. Au mâncat usturoi și nici nu le pute (n.r: miroase) gura. Mă refer la foștii colegii din PDM, la Pavel Filip, când a fost prim-ministru și a dat-o în bară la toate capitolele”, a adăugat Candu.

În concluzie, Candu a spus că vor veni și vremuri mai bune, doar că „trebuie de muncit și de avut răbdare”.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *