Medic, despre vicepreședintele de raion care a fost stropit cu verde de briliant: Nu vede, dar sperăm că în câteva zile vederea îi va reveni

Autor: , in Politic / 7 aprilie, 2021, 13:02

Vicepreședintele raionului Sîngerei, Tudor Tutunaru, stropit cu verde de briliant de un membru al Partidului „Acasă Construim Europa”, formațiune condusă de Gheorghe Cavcaliuc, pentru faptul că s-a vaccinat înaintea medicilor, este internat la momentul actual în spital cu arsuri de gradul I și II la ambii ochii. Despre aceasta a declarat pentru Jurnal.md medicul oftalmolog al Centrului consultativ, Sângerei, Valeriu Cucu.

Pacientul a fost internat ieri cu arsuri de gradul I și II. Nu vede deocamdată, dar sperăm că în câteva zile vederea îi va reveni. L-am consultat împreună cu medicul neurolog. Pe lângă durerea de ochi, a avut și un stres foarte mare. Este un gest incalificabil, ochiul este un organ foarte sensibil” , a declarat Valeriu Cucu.

Gestul celor de la PACE este criticat și de vicepreședintele raionului Sângerei, Iulian Eremei. „Nu știu dacă s-a vaccinat ori nu Tutor Tutunaru. Cu certitudine însă vă pot spune că pe adresa Consiliului raional a venit o circulară de la Ministerul Sănătății în care ne recomandă să ne vaccinăm pentru a fi un exemplu pentru cetățeni. Știm că domnul Tutunaru deocamdată nu vede și că este sub supravegherea medicilor. Este grav ce s-a întâmplat, acești oameni puteau să recurgă la un dialog civilizat” a spus Iulian Eremei.

Amintim că un reprezentant al formațiunii condusă de Gheorghe Cavcaliuc au menționat ieri într-o postare plasată pe facebook că îi vor pedepsi „funcționarii corupți, care și-a permis să se vaccineze în detrimentul medicilor”. „Nu este de tolerat așa comportament. Am acționat în numele poporului”, a spus un membru al formațiunii PACE, într-o transmisiune live.

Vezi și: (VIDEO) Cavcaliuc „își asumă” gestul colegilor săi de partid, care l-au stropit cu verde de briliant pe vicepreședintele raionului Sîngerei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Comentarii


Faci un comentariu sau dai un răspuns?


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *